Най-големият бизнес авиосалон EBACE 2021 е отменен

60 прочитания

Ежегодното изложение, което се провежда в Женева, няма да се състои за втора поредна година, в резултат от паневропейската карантина.

Най-голямото изложение в сферата на бизнес авиацията – European Business Aviation Convention & Exhibition (EBACE) – се отменя за втора поредна година, заради пандемията. Събитието трябваше да се проведе между 18 и 20 май в Женева, както всяка година през последните 33.

То се организира съвместно от Европейската асоциация на бизнес авиацията /EBAA/ и северноамериканската Национална асоциация на бизнес авиацията /NBAA/ и традиционно реализира най-големите сделки и събира най-много посетители в света. През последната активна година, 2019, в изложението участваха над 400 компании, а мястото на провеждането PalExpo беше посетено от над 13000 души.

В официалното съобщение на организаторите се казва, че въпреки набиращата скорост ваксинация срещу Ковид-19 в Европа и по света, те не могат да гарантират нормалното провеждане на срещата и ще я заменят с виртуален EBACE формат, подробностите за който тепърва ще бъдат съобщения на официалния уебсайт.

Свързани теми

Предишна публикация
Бил Гейтс иска да купи най-големия световен бизнес-джет оператор
Следваща публикация
Bombardier прекратява производството на Learjet
60 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Четирима кандидати за Piaggio Aerospace

Четирима кандидати са подали индикативни оферти за поемане контрола над италианския производител Piaggio Aerospace. Неназованите…

А380 при кросуинд на LHR

Бурята Денис затрудни операциите на Лондон Хийтроу. Airbus 380 на Etihad Airways направи трудно, но…
Меню