Най-големият бизнес авиосалон EBACE 2021 е отменен

65 прочитания

Ежегодното изложение, което се провежда в Женева, няма да се състои за втора поредна година, в резултат от паневропейската карантина.

Най-голямото изложение в сферата на бизнес авиацията – European Business Aviation Convention & Exhibition (EBACE) – се отменя за втора поредна година, заради пандемията. Събитието трябваше да се проведе между 18 и 20 май в Женева, както всяка година през последните 33.

То се организира съвместно от Европейската асоциация на бизнес авиацията /EBAA/ и северноамериканската Национална асоциация на бизнес авиацията /NBAA/ и традиционно реализира най-големите сделки и събира най-много посетители в света. През последната активна година, 2019, в изложението участваха над 400 компании, а мястото на провеждането PalExpo беше посетено от над 13000 души.

В официалното съобщение на организаторите се казва, че въпреки набиращата скорост ваксинация срещу Ковид-19 в Европа и по света, те не могат да гарантират нормалното провеждане на срещата и ще я заменят с виртуален EBACE формат, подробностите за който тепърва ще бъдат съобщения на официалния уебсайт.

Свързани теми

Предишна публикация
Bombardier прекратява производството на Learjet
Следваща публикация
Бил Гейтс иска да купи най-големия световен бизнес-джет оператор
65 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

United и доматеният сок

Драматична развръзка на историята за доматения сок на борда на американската авиокомпания United Airlines. След…

Тайни за F-35 изтичат в Tinder

Неизвестен нарушител хакнал профила на служителка на Кралските Британски Военновъздушни Сили в Tinder, като го…
Меню