Групата Hyatt открива 4 нови ризорта в България

190 прочитания

Hyatt Hotels Corporation обяви откриването или включването на четири нови комплекса в България, които ще станат част от бранда Inclusive Collection на световната хотелска верига.

Влизането на хотелските комплекси Secrets Sunny Beach Resort & SpaDreams Sunny Beach Resort & SpaAluaSun Helios Beach и Alua Helios Bay в групата Inclusive Collection by World of Hyatt отбелязва стъпването на този под-бранд в трета европейска държава след Испания и Гърция, се казва в официално съобщение на веригата.

„Решени сме да предложим най-добрия в своя клас ол-инклузив модел в България с откриването на новите ни комплекси в Обзор и Слънчев бряг,“

казва Хавиер Кол, който е вицепрезидент на групата по бизнес развитие и иновации.

Secrets Sunny Beach Resort & Spa ще е комплекс само за възрастни, разположен в непосредствена близост до морския бряг и съседния Dreams Sunny Beach Resort & Spa, който ще е отворен за семейни почивки с деца.

Първият разполага с 335 стаи и апартаменти за гости, три инфинити басейна, един външен басейн с бар, един вътрешен басейн, огромен спа-комплекс, 6 ресторанта и 4 бара. Фамилният му събрат предлага 597 стаи и апартаменти за двойки и семейства, които ще имат достъп до 5 външни басейна, един вътрешен басейн, 5 ресторанта, 5 бара и спортни игрища, включително детски басейни и множество игрални площадки и забавления за деца.

Другите два хотелски комплекса – AluaSun Helios Beach и Alua Helios Bay са разположени в Обзор със съответно 192 и 318 стаи и апартаменти за гости и са достъпни за посетители и семейства от всички категории.

Новите черноморски активи на Hyatt разширяват присъствието на групата в България, която вече оперира хотелът Hyatt Regency Sofia в центъра на столицата на площада при паметника на Васил Левски и предстои да открие втори Hyatt Regency Pravets Resort, който е обновения хотелски комплекс с голф-игрище, известен преди като RIU Pravets.

Гостите на всички хотели от групата ще могат да се възползват от предимствата и да трупат точки по програмата за лоялност World of Hyatt, обединяваща над 3000 хотела по целия свят.

Свързани теми

Предишна публикация
Lufthansa добавя още маршрути с А380
Следваща публикация
Volotea и Eurowings летят по 150 съвместни маршрута
190 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Меню