Осло, Родос, Вроцлав и Рияд в лятното разписание от София

264 прочитания

От София през лятото ще летят поне 27 авиокомпании до около 100 дестинации

От неделя, 27 март, с преминаването към лятно часово време влиза в сила и лятното разписание на авиокомпаниите и летищата.

Една от първите нови дестинации от Летище София също стартира от денс, 27 март, по линията на Ryanair до полския град Вроцлав. Маршрутът ще се изпълнява два пъти в седмицата в дните понеделник и петък. Ryanair има още една нова дестинация, която ще се изпълнява за първи път в лятната програма – до гръцкия остров Родос. Полетите до града с едно от Седемте чудеса на света започват от 3 юни във вторник и събота.

Полетите от Осло са първата редовна линия на Norwegian в София

Една от най-очакваните нови дестинации е до норвежката столица Осло, благодарение на Norwegian Air Shuttle, която ще лети по маршрута от София всяка сряда и събота от 24 юни, съобщават от Соф Кънект.

Wizz Air също включва две нови дестинации към лятното разписание с редовни полети до Ереван и Рияд. До арменската столица ще се лети в дните сряда и неделя от 30 април. Директните полети до саудитската столица Рияд също ще се изпълняват два пъти седмично от 23 април отново в сряда и неделя.

Лятното разписание на летище София предлага на пътуващите избор от 77 редовни и 19 чартърни дестинации. В лятната програма от София ще летят 21 авиокомпании, които изпълняват редовни полети, а 6 превозвача са заявили желание за чартърни.

Свързани теми

Предишна публикация
Нова саудитска национална авиокомпания – Riyadh Air
Следваща публикация
Още един нов самолет за българската Fly2Sky
264 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Wizzair наема пилоти

Най-голямата лоукост авиокомпания в Централна и Източна Европа обяви, че от 1 октомври 2021г възстановява…
Меню