Turkish подновява ежедневните полети до София

15 прочитания

Turkish Airlines възобновява ежедневните си полети от София до Истанбул от 25 октомври. Авиокомпанията ще изпълнява общо 8 полета на седмица по маршрута – 3 сутрешни в сряда, събота и неделя и 5 вечерни в останалите дни, като в неделя пътниците имат възможност да се възползват и от двата варианта.

В момента турската авиокомпания лети до 209 дестинации по света, от около 310 преди пандемията. Възстановени са повечето полети до Северна Америка и далечна Азия, както и до африканските дестинации на авиокомпанията. Предвид динамично променящите се условия за пътуване в различните държави са възможни промени в разписанието в последния момент, за които превозвачът информира своевременно.

През следващите месеци Turkish възнамерява да изпълнява около 70% от полетната си програма от преди кризата, като са взети допълнителни мерки за гарантиране безопасността на борда, включително цялостна дезинфекция и почистване след всеки полет и безплатни комплекти с продукти за лична хигиена за всички пътници.

Свързани теми

Предишна публикация
IATA очаква неизбежни фалити на авиокомпании
Следваща публикация
Wizz иска вътрешни полети в Норвегия. Синдикатите – не.
15 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

B737-800 потъна в Микронезия

Boeing 737-800 на авиокомпания Air Niugini катастрофира при кацане на международното летище Вено в провинция Чуук,…
Меню