Израелската IAI и Boeing обявиха сътрудничество

18 прочитания

Aerospace Industries обяви партньорство с Boeing в областта на гражданската и военната авиация в Израел и на някои други пазари.

В рамките на споразумението Boeing се очаква да сключи договори с IAI за милиарди , свързани с потенциалните продажби на новия си танкер и други военни продукти.

През октомври Boeing сключи договор за „реципрочни доставки“ с Израел и се съгласи да инвестира милиарди в страната в следващото десетилетие, ако спечели големи поръчки в отбраната.

Израелските военновъздушни сили обмислят поръчка на изтребители, хеликоптери и танкери от Boeing за над 10 милиарда долара.

IAI работи в областта на военните и граждански технологични разработки и производство в авиацията, корабостроенето, киберсигурността и комуникациите.

Компанията има десетки сателити, изведени в околоземното пространство. Произвежда сателитно оборудване, станции за наземен контрол и центрове за управление на мисии.

Снимка: IAI.

 

 

Свързани теми

Предишна публикация
Airbus и Lockheed с обща оферта за Пентагона
Следваща публикация
Белгия сменя старите F-16 с F-35
18 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Flyadeal сменя ербъсите с 737 MAX

Саудитският нискоразходен превозвач Flyadeal изоставя Airbus и минава на боинги. Авиокомпанията поръча 30 самолета 737MAX…

Korean Air купува Asiana

Националният превозвач и най-голямата авиокомпания в страната Korean Air Lines купува по-малкия си местен конкурент…
Меню