Turkish с пет звезди от Асоциацията на пътниците

16 прочитания

Една от водещите световни организации на пътниците в авиацията удостои Turkish Airlines с пет звезден рейтинг по отношение на пътническото преживяване и комфорт. Организацията е APEX (Airline Passenger Experience Association), а наградата беше връчена на специална церемония в рамките на Експо 2017 в Лонг Бийч, Калифорния. Наградите на APEX се връчват на база предпочитания на пътниците и се считат за едни от най-престижните в сферата на гражданската авиация, на нивото на Skytrax.

THY-2

Оценката за Turkish не е неочаквана, предвид огромните инвестиции на авиокомпанията през последните години в подобряване на пътническия продукт и допълнителните услуги. Отличието е и поредното признание за лидерската позиция на турския превозвач на международната сцена. Към момента Turkish Airlines разполага с 328 самолета, граждански и карго, с полети до над 300 дестинации, от които 251 международни и над 50 вътрешни. През август авиокомпанията достигна до най-високите нива на затоварване в историята си от 84.3%, с превозени над 7.4 милиона пътници повече или 14.3% растеж в сравнение с предишната година.

Свързани теми

Предишна публикация
Monarch банкрутира, CAA ще репатрира 110 000 британци.
Следваща публикация
И Monarch Airlines е пред банкрут
16 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Mesa поръчва MRJ

Американската регионална авиокомпания Mesa Airlines подписа меморандум за поръчка на 100 Mitsubishi SpaceJetM100 / наричани…
Меню