Стартират сезонните полети София – Бургас на „България еър”

225 прочитания

От 17 юни 2022 г. авиокомпания „България Еър“ стартира сезонни полети по линията София – Бургас. Това съобщиха от превозвача.

Първоначално, те ще се осъществяват три пъти седмично, а от 25 юни разписанието предвижда те да се осъществяват ежедневно, а в съботните дни ще се лети и по два пъти дневно.

По график продължават да се изпълняват всички редовни полети на „България еър“ по европейски маршрути. С настъпването на летния сезон беше възобновена и линията до гръцки остров Крит.

Въпреки отпадането на противоепидемичните мерки на национално ниво, „България еър“ продължава да поддържа засилени хигиенни мерки. Самолетите на компанията се почистват и дезинфекцират, както със специални антибактериални препарати, така и с UV светлина преди и след всеки полет. Качеството и чистотата на въздуха в пътническата кабина се обновява постоянно през двигателите чрез въздушните HEPA филтри, с които са оборудвани самолетите на „България eър“. По този начин се елиминира възможността за разпространение вирусни инфекции. Носенето на маски на борда остава препоръчително.

Свързани теми

Предишна публикация
От 5 руски авиокомпании са върнати близо 20 западни самолета
Следваща публикация
Стартира шатъл, който ще свързва летище Пловдив с града
225 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Меню