Стартират сезонните полети София – Бургас на „България еър”

162 прочитания

От 17 юни 2022 г. авиокомпания „България Еър“ стартира сезонни полети по линията София – Бургас. Това съобщиха от превозвача.

Първоначално, те ще се осъществяват три пъти седмично, а от 25 юни разписанието предвижда те да се осъществяват ежедневно, а в съботните дни ще се лети и по два пъти дневно.

По график продължават да се изпълняват всички редовни полети на „България еър“ по европейски маршрути. С настъпването на летния сезон беше възобновена и линията до гръцки остров Крит.

Въпреки отпадането на противоепидемичните мерки на национално ниво, „България еър“ продължава да поддържа засилени хигиенни мерки. Самолетите на компанията се почистват и дезинфекцират, както със специални антибактериални препарати, така и с UV светлина преди и след всеки полет. Качеството и чистотата на въздуха в пътническата кабина се обновява постоянно през двигателите чрез въздушните HEPA филтри, с които са оборудвани самолетите на „България eър“. По този начин се елиминира възможността за разпространение вирусни инфекции. Носенето на маски на борда остава препоръчително.

Свързани теми

Предишна публикация
Двама заспали пилоти в Airbus A330
Следваща публикация
От 5 руски авиокомпании са върнати близо 20 западни самолета
162 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Меню