„България еър” възстановява полетите до Израел

175 прочитания

От 25 март 2021 г. „България Еър“ възстановява редовните си полети между София и Тел Авив. Планирани са полети два пъти седмично – всеки четвъртък и неделя.

Съгласно последните разпоредби за влизане в Израел, всички лица, на които е разрешено влизането в страната, както и израелските граждани е необходимо да предоставят отрицателен PCR тест, извършен 72 часа преди заминаването. Пристигащите от България в Израел подлежат и на 14-дневна карантина. Изключение от изискванията се предвижда за пътници притежаващи израелски ваксинационен паспорт или сертификат за прекаран Covid-19 (издаден в Израел), съобщават от превозвача.

Остава в сила и изискването на Министерството на здравеопазването на Израел за попълване на електронен формуляр преди полет. Пътуващите от България към Израел трябва да попълнят както формуляра за влизане в страната – виж тук на англисйки език и иврит, така и формуляр за поставяне под карантина (за тези, за които е приложим) – на английски и на иврит. За повече информация – https://go.gov.il/entry-to-israel-en . За заминаващите от Израел – можете да попълните бланката си тук.

Допълнителна информация можете да намерите на изброените по-долу официални страници на МЗ на Израел, както и на страницата на МВнР на Република България.

Свързани теми

Предишна публикация
Alaska Airlines влезе официално в алианса One World
Следваща публикация
РВД няма да набира ръководители на полети тази година
175 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Меню