Нови 3 маршрута от София до Гърция с Wizz

531 прочитания

Нискоразходния превозвач стартира сезонни полети до Крит, Корфу и Санторини от юни до септември

Wizz Air обяви стартирането на три нови маршрута от София до Гърция за летния сезон. Авиокомпанията, която продължава да е лидер на българския пазар, ще лети до Корфу, Санторини и Ханя на остров Кипър с по два полета седмично.

Полетите до Крит и Корфу ще се изпълняват в сряда и неделя с начало от 13 юни, а тези до Санторини в понеделник и петък, с начало от 11 юни 2021. Според Уиз,  базовите цени и по трите маршрута ще започват от 78 лева.

Ако пандемичните условия позволят, летния сезон се очертава доста конкурентен за превозвачите между България и Гърция. До летище Ханя на остров Крит лети и Райънеър във вторник и четвъртък, също от юни, а до Крит и Корфу през летния сезон ще лети редовно и България Еър, която по-рано обяви че възнамерява да изпълнява полети и до Солун и Родос. Нейните полети до Корфу са във вторник и петък, до Родос в събота, до Солун в петък и неделя, до Крит /летище Ираклион/ в четвъртък и неделя. Продължават и полетите на националния превозвач до Атина, всеки ден без събота, докъдето от април ще лети отново и Aegean.

За последна информация за полетите и разписанието проверявайте редовно уебсайтовете на съответните авиокомпании.

Свързани теми

Предишна публикация
A320 на VivaAerobus счупи стойка на колесник в Мексико
Следваща публикация
Последният построен А380 се сбогува с Тулуза
531 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Меню