Надпис в небето на Сидни

38 прочитания

Малък самолет написа в небето над Сидни: „Мийте си ръцете“.

Virgin Australia обяви, че нейн служител е дал положителентест за коронавирус, но отказа подробности за неговия пост и локация. Авиокомпанията лети до САЩ от Австралия. Трите й полета от Сидни, Брисбейн и Мелбърн са най-доходоносните в международната й мрежа.

За разлика от по-големите авиокомпании като Qantas, Virgin Australia няма такава силна експозиция към рисковите дестинации в Азия заради коронавируса. Но както всички останали авиокомпании по света страда от намаления трафик, спадналите резервации и ограниченията за пътуване в сила в различни страни.

Qantas съкрати почти с 25% международните си полети за 6 месеца, приземи 8 от от своите 12 А380 и намали с една трета заплатите на мениджърите. Най-силно са съкратени полетите до Азия, където сега Qantas лети с 31% по-ограничен капацитет от 2019г.

Правителството  на Австралия трябва да преразгледа полетите до Европа след като САЩ вдигна до трета, предпоследна степен предупреждението за пътуване.

Свързани теми

Предишна публикация
Летище София остава отворено само за пътуващи
Следваща публикация
Забрана за пътувания между САЩ и Европа
38 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Брансън поиска помощ за Virgin Atlantic

Собственикът на авиокомпаниите от групата Virgin, Ричард Брансън каза, че авиокомпаниите му във Великобритания и Австралия…

Fraport планира масови съкращения

Германският летищен и наземен оператор Fraport AG планира мащабни съкращения на работни места, заради икономическия…
Меню