Новите униформи на Turkish

Turkish Airlines_Photo 6

Тази година Turkish Airlines има поводи да празнува. Компанията отбелязва 85-ата годишнина от създаването и първия си полет, а в края на октомври се мести на ново домашно летище край Истанбул, което има претенциите скоро да се превърне в най-голямото в света.

Точно тогава на борда ще се появяват и новите униформи, които авиокомпанията представи наскоро. Те са вдъхновени от класически елементи на турския дизайн и култура, новите униформи съчетават модерни текстури и традиционни мотиви, характерни както за занаятчийските изработки, така и за калиграфията. Колекцията обединява форми и цветове, типични за Босфора, с детайли, символизиращи динамичната енергия на Истанбул като връзка между Изтока и Запада.

Дизайнът е от висшата мода на Еторе Билота, а материалите за създаването са тествани за удобства и съответствие в различни климатични зони и по основните отсечки на авиокомпанията. Функционалността и удобството за екипажите са от ключово значение за Turkish, която продължава да е авиокомпанията с най-много редовни дестинации в света – над 320.
За представянето на униформите Turkish си пратнира и с известния британски фотограф Майлс Олдридж, който работи по проекта на забележителни места в Истанбул.
Насладете им се в галерията…

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.