Топ Гън Мейвърик трейлър от Лего, който трябва да видиш

67 прочитания

Поразителна детайлност в аматьорското видео, посветено на любимия /все още не излязъл/ филм на един истински фен

След третото отлагане, поредната дата за премиерата на дългоочакваното от всички авиофенове продължение на Топ Гън е насрочена за 2 юли 2021. Това, обаче, не ни пречи да гледаме десетки пъти неговия трейлър и да трупаме още повече очакване.

За някои от най-големите фенове на филма и това не е достатъчно. Един от тях е Аугустус Данко, YouTube и Лего ентусиаст, който успява да пресъздаде до най-малкия детайл официалния втори трейлър на продължението – Топ Гън: Мейвърик, до най-малкия детайл.

И резултатът е повече от впечатляващ:

Данко твърди, че е направил целия проект кадър по кадър, използвайки аматьорската си камера Canon T6i, един стар iMac и един MacBook Pro. Съвсем не е изненадващо, че реконструкцията на оригинала е отнела няколко месеца, като за целта фенът е построил и някои от лего-моделите, използвани във видеото. Той твърди, че не е получавал никаква подкрепа нито от студиото, нито от легендарния производител на конструктори.

А ето и сравнение рамо-до-рамо на двата трейлъра, за да се убедите в отдадеността на Данко към детайлите:

Пожелаваме си само повече такива ентусиасти и най-вече – да няма повече отлагания на премиерата, че се уморихме да чакаме 🙂

Свързани теми

Предишна публикация
Предизборни престрелки около концесията на летище София
Следваща публикация
Защо авиацията продължава да има мъжки проблем?
67 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Меню