Промо оферта на Turkish до Истанбул

62 прочитания

Turkish Airlines отново направиха промоционална оферта за полетите София – Истанбул на крайна цена от € 99. Новата оферта е валидна за закупуване до 22 ноември 2020 и резервации до 12 май 2021.

Към момента през Истанбул може да се лети до около 190 дестинации по света на борда на Turkish, като преди пандемията авиокомпанията беше превозвачът с най-голяма мрежа от дестинации в света – над 330. За да планират спокойно следващите си пътувания, пътниците могат да открият повече и подробна информация за регулациите, свързани с пандемията, в различните държави с помощта на интерактивната карта на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA).

Turkish предоставя безплатни комплекти за лична хигиена на борда, но пътуването с маски остава задължително през целия полет

Turkish предприема всички необходими мерки за дезинфекция на самолетите си и ограничаване на възможностите за предаване на вируси на борда. Предоставят се и безплатни комплекти с продукти за лична хигиена. Носенето на маски на борда остава задължително през целия полет. Още за мерките прочетете на официалния уебсайт.

Свързани теми

Предишна публикация
Air Canada отказа канадски самолети
Следваща публикация
Singapore Airlines пенсионира 26 самолета, от които 7 А380
62 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Меню