Turkish Airlines подновява полетите до България

56 прочитания

Авиокомпанията отново ще лети пет пъти седмично до София при засилени мерки за хигиена на борда.

От 1 юли Turkish отново ще лети до София в сряда, петък и неделя от 07:45 и от 2 юли в понеделник и четвъртък от 18:50ч.

Разписанието е валидно до 29 юли за сутрешния полет и 30 юли за следобедния, , съобщи авиокомпанията.

На борда ще се предоставят безплатни хигиенни комплекти: маска, дезинфектант и антисептична кърпичка на всички пътници. Самолетите ще имат експерти, които ще следят за хигиената и социалната дистанция.

След двумесечно прекъсване през юни Turkish рестартира международната си програма с полети до Великобритания, Германия, Холандия, САЩ /Чикаго, Вашингтон, Маями, Лос Анджелис/ и Далечния изток /Хонконг, Сеул, Шанхай/.

SunExpress

Съвместното дружество на Turkish Airlines и Lufthansa, което обяви фалит на 23 юни не лети в Германия, но продължава полетите от Турция.

Авиокомпанията ще обедини флота си в един полетен сертификат и ще засили позиции в Турция, съобщи Анадолската агенция.

Pegasus

Лоукост авиокомпанията Pegasus Airlines поднови от 12 юни международните полети от Турция до Германия.

Превозвачът ще възстановява програмата си най-напред до Австрия, Швейцария, Дания, Великобритания, Нидерландия, Франция и Белгия.

Бодрум

На 26 юни бяха подновени полетите до Милас-Бодрум, съобщи Анадолската агенция. Летището, оперирано от TAV рестартира вътрешните полети от 4 юли и международните от 26 юни с полет от Хановер.

Тестови центрове на летищата

Турция отваря на 1 юли центрове за тестване на пътниците са най-оживените си летища, съобщи министърът на туризма на 15 юни.

 

Свързани теми

Предишна публикация
Air France може да съкрати 7200 души до 2022
Следваща публикация
British Airways съкращава 350 пилоти
56 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Airbus успешно стартира Bartolomeo

Новата изследователска платформа Бартоломео, предназначена за Международната космическа станция, беше успешно изстреляна от Кейп Канаверал във…
Меню