Turkish Airlines подновява полетите до България

4 прочитания

Авиокомпанията отново ще лети пет пъти седмично до София при засилени мерки за хигиена на борда.

От 1 юли Turkish отново ще лети до София в сряда, петък и неделя от 07:45 и от 2 юли в понеделник и четвъртък от 18:50ч.

Разписанието е валидно до 29 юли за сутрешния полет и 30 юли за следобедния, , съобщи авиокомпанията.

На борда ще се предоставят безплатни хигиенни комплекти: маска, дезинфектант и антисептична кърпичка на всички пътници. Самолетите ще имат експерти, които ще следят за хигиената и социалната дистанция.

След двумесечно прекъсване през юни Turkish рестартира международната си програма с полети до Великобритания, Германия, Холандия, САЩ /Чикаго, Вашингтон, Маями, Лос Анджелис/ и Далечния изток /Хонконг, Сеул, Шанхай/.

SunExpress

Съвместното дружество на Turkish Airlines и Lufthansa, което обяви фалит на 23 юни не лети в Германия, но продължава полетите от Турция.

Авиокомпанията ще обедини флота си в един полетен сертификат и ще засили позиции в Турция, съобщи Анадолската агенция.

Pegasus

Лоукост авиокомпанията Pegasus Airlines поднови от 12 юни международните полети от Турция до Германия.

Превозвачът ще възстановява програмата си най-напред до Австрия, Швейцария, Дания, Великобритания, Нидерландия, Франция и Белгия.

Бодрум

На 26 юни бяха подновени полетите до Милас-Бодрум, съобщи Анадолската агенция. Летището, оперирано от TAV рестартира вътрешните полети от 4 юли и международните от 26 юни с полет от Хановер.

Тестови центрове на летищата

Турция отваря на 1 юли центрове за тестване на пътниците са най-оживените си летища, съобщи министърът на туризма на 15 юни.

 

Свързани теми

Предишна публикация
Air France може да съкрати 7200 души до 2022
Следваща публикация
British Airways съкращава 350 пилоти
4 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Airbus успешно стартира Bartolomeo

Новата изследователска платформа Бартоломео, предназначена за Международната космическа станция, беше успешно изстреляна от Кейп Канаверал във…

Най-голямото призрачно летище в света

Германия има репутацията на високотехнологична, високоефективна и изключително прецизна държава, в която строителството на каквото…
Меню