Новите униформи на Turkish

127 прочитания

Тази година Turkish Airlines има поводи да празнува. Компанията отбелязва 85-ата годишнина от създаването и първия си полет, а в края на октомври се мести на ново домашно летище край Истанбул, което има претенциите скоро да се превърне в най-голямото в света.

Точно тогава на борда ще се появяват и новите униформи, които авиокомпанията представи наскоро. Те са вдъхновени от класически елементи на турския дизайн и култура, новите униформи съчетават модерни текстури и традиционни мотиви, характерни както за занаятчийските изработки, така и за калиграфията. Колекцията обединява форми и цветове, типични за Босфора, с детайли, символизиращи динамичната енергия на Истанбул като връзка между Изтока и Запада.

Дизайнът е от висшата мода на Еторе Билота, а материалите за създаването са тествани за удобства и съответствие в различни климатични зони и по основните отсечки на авиокомпанията. Функционалността и удобството за екипажите са от ключово значение за Turkish, която продължава да е авиокомпанията с най-много редовни дестинации в света – над 320.
За представянето на униформите Turkish си пратнира и с известния британски фотограф Майлс Олдридж, който работи по проекта на забележителни места в Истанбул.
Насладете им се в галерията…
[foogallery id=“2904″]

Свързани теми

Предишна публикация
A321neo променя играта
Следваща публикация
LOT ще лети до Маями от 2019
127 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

САЩ предлага още мита за Airbus

Списъкът със стоки, внос от 4 европейски страни: Германия, Франция, Испания и Великобритания за 11…
Меню