SunExpress увеличи полетите от Европа до Турция

30 прочитания

Джойнт-венчърът на Turkish Airlines и Lufthansa обяви, че е извършил първия си директен полет от Франкфурт до ЮИ провинция на Турция, Диарбекир на 19 юни 2018.

Анталия шатъл
На церемонията по случай откриването на линията самолетът на летището в Диарбекир бе посрещнат с воден салют, а пътниците – с цветя.

Компанията смята да увеличи полетите от Анадола до Европа през лятото на 2018.

SunExpress ще лети до германските летища Франкфурт, Хановер и Дюселдорф два пъти в седмицата. Дюселдорф нарече полетите, които започнаха на 15 юни „Анталия Шатъл“.

Великобритания

SunExpress стартира първия си полет до Анталия от Лондон Лутън на 18 юни 2018. От Великобритания авиокомпанията ще лети това лято от Англия и до Бодрум, Анкара и Газиантеп.

От успеха на полетите Лутън-Анталия ще зависи продължителността на летателната програма до четирите дестинации в Турция.

България
Авиокомпанията е първата и единствена, която лети до Измир и Анталия от европейски летища, включително Варна и Бургас.

sunexpress-varna-Avioforum1

IFE

Превозвачът поръча 737 Max с wifi за 2019 и смята да оборудва своите 737NG с IFE, през които ще извършва продажбите на борда.

В началото на юни в Париж бе подписан договор с Immfly за доставка на IFE платформата, която ще предлага персонализирана услуга за пътниците.

Снимка: Авиофорум.

Свързани теми

Предишна публикация
Airbus предупреди, че може да напусне Великобритания
Следваща публикация
Qatar Airways увеличи полетите си от Доха до Европа през юни
30 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Меню