Wizz Air ще лети от София до Родос

128 прочитания

Нискотарифната авиокомпания Wizz Air обяви днес, 31 май 2021 г., че добавя нова гръцка дестинация в софийската си мрежа. Става въпрос за полети София – Родос, които стартират от 3 юли.

Полетите ще са два пъти седмично – в дните четвъртък и неделя, предоставяйки на клиентите удобна възможност както за лятна ваканция, така и за уикенд пътешествие.

Местата по маршрута са вече в продажба и могат да бъдат резервирани от сайта на компанията, на цени започващи от 58,99 лева за еднопосочен билет с включен малък салонен багаж.

„Развълнувани сме да добавим Родос към софийската ни мрежа и да предоставим нова възможност на българските ни клиенти за заслужена морска почивка в любимата Гърция! Като броим Миконос, Санторини, Крит, Закинтос и Корфу, това е шестият летен гръцки маршрут, който Wizz Air предлага от София. Ние продължаваме да бъдем силно ангажирани с развитието на българската ни мрежа, на местния туризъм и предоставянето на все по-достъпни възможности за пътувания за всички.”, заявява Андраш Радо, старши мениджър „Корпоративни комуникации” в компанията.

Свързани теми

Предишна публикация
Морските летища не са получили указания за зеления сертификат
Следваща публикация
Българската Cargo Air е първият европейски оператор на B737-800SF
128 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Меню