Wizz Air възстановява временно полетите до Дубай

200 прочитания

Wizz Air обяви днес, 12 януари 2021 г., че временно възобновява маршрута си София – Дубай. Превозвачът ще пренасочи оперативния си капацитет от международното летище в Абу Даби към Дубай.

Решението е временно и е резултат от засиления туристически интерес към пътуванията до Дубай и затягането на националните рестрикции в Абу Даби.

От 15 февруари 2021 г. маршрутът София – Дубай ще се изпълнява веднъж седмично, докато от 1 март честотата ще бъде удвоена до два полета седмично. Местата по маршрута вече са в продажба и могат да бъдат резервирани.

От авиокомпанията силно препоръчват на пасажерите да прочетат и спазват всички национални и международни разпоредби за безопасност.

Туристите, пътуващи от България до Дубай:
– Трябва да представят валиден отрицателен сертификат за PCR тест за COVID-19, направен не повече от 96 часа преди заминаване.
– Сертификатът трябва да е за тест за полимеразна верижна реакция (PCR). Други сертификати за тестове, включително тестове за антитела и комплекти за домашно тестване, не се приемат в Дубай.
– Ако си правите тест непосредствено преди полета, трябва да носите на летището официален хартиен сертификат на английски или арабски, за да се чекирате – SMS и дигитални сертификати не се приемат.

Свързани теми

Предишна публикация
Намерена е една от черните кутии на полет SJ182
Следваща публикация
EGO Airways стартира работа в Италия до края на март
200 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

100-тен Airbus за Wizz Air

Wizz Air получи своя самолет номер 100 от семейството на Airbus. Машината е от класическите…
Меню