WIzz ще лети от София до Миконос. Нови линии от Варна

82 прочитания
Wizz Air стартира полети между София и гръцкия остров Миконос от 7 август 2020!

Маршрутът ще е с честота от два пъти седмично – понеделник и петък, като местата са вече в продажба на цени от EUR30 на посока и без екстри. Полетите ще се изпълняват със самолет А320 и засега са планирани до края на летния сезон.

Миконос е един от най-популярните егейски острови за парти-настроени туристи, известен още като гръцката Ибиса.

Това е 17-и нов маршрут от София за Wizz, като авиокомпанията продължава да изпълнява почти всичките си полети, които бяха спрени в разгара на корона-пандемията, с изключение на Тел Авив.

8 нови маршрута от Варна

Уиз базира и трети самолет във Варна, с която ще изпълнява полети по 8 нови дестинации. Самолетът е А320, с който авиокомпанията ще лети до Атина, Барселона, Брюксел, Залцбург, Франкфурт, Нюрнберг, Карлсруе/ Баден-Баден и Хановер на цени от BGN 38.

С новият самолет във Варна Уиз добавя над 140 000 седалки годишно и 30 души персонал и нови работни места. С новото попълнение авиокомпанията вече предлага 21 маршрута до 12 държави от Варна.

Уиз въведе и засилени хигиенни мерки на борда и задължително ползване на предпазни маски за лице от всички пътници. Преди полет задължително се запознайте с новите мерки и условия за пътуване на уебсайта на авиокомпанията.

Свързани теми

Предишна публикация
Qatar възстановява полетите до София от 15 юли
Следваща публикация
Air France може да съкрати 7200 души до 2022
82 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Bombardier CS става Airbus A220

Airbus ритуално уби марката Bombardier CSeries, като реши да преименува самолетите от семейството на А220.…
Меню