Бургас – Виена с Wizz от 3 юли

209 прочитания

Wizz Air обяви нов маршрут между Бургас и Виена, който авиокомпанията възнамерява да стартира на 3 юли 2020.

Билетите по новата линия, която ще се изпълнява всеки понеделник и петък, са вече в продажба на цени от BGN 38 еднопосочно. През летния сезон Wizz лети от Бургас до Лондон /Лутън/, Варшава, Будапеща и Катовице. На този етап авиокомпанията няма намерение да отваря нова база в Бургас, като запазва базите си в България – в София и Варна.

През 2018 Wizz откри базата си във Варна

През 2018 Wizz откри базата си във Варна

Междувременно превозвачът обяви т-нар.  „нова ера“ на пътувания с висока степен на хигиенизиране и дезинфекция. Те включват въвеждането на редица засилени хигиенни мерки, за да гарантира здравето и безопасността на пътниците и екипажа. Като част от тези нови протоколи по време на целия полет се изисква от кабинния екипаж и пътниците да носят маски за лице, като кабинният екипаж трябва да носи и ръкавици. Следвайки стриктен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ чрез същото антивирусно решение. Дезинфекциращи кърпички се предоставят на всеки пътник при качване на самолета, списанията на борда са премахнати и пътниците са насърчавани да извършват всички покупки на борда чрез безконтактно плащане.

От пътниците се изисква да следват мерките за физическа дистанция, въведени от местните здравни власти, и са насърчавани да правят резервацията си изцяло онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж и допълнителни услуги), за да се сведе до минимум всеки възможен физически контакт на летището.

Свързани теми

Предишна публикация
Virgin Atlantic спира Гетуик и 747, и съкращава 3150 души
Следваща публикация
American Airlines пенсионира 5 типа самолети от флота
209 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

S7 Technics ще обслужва Boeing 737 Max

Новосибирската компания Сибир Техник, който работи под бранда S7 Technics стана първия руски оператор, одобрен…

Jeju Air си поръча 40 737 MAX

Най-голямата лоукост авиокомпания в Южна Корея направи твърда поръчка за 40 боинга 737 MAX с…
Меню