Бургас – Виена с Wizz от 3 юли

208 прочитания

Wizz Air обяви нов маршрут между Бургас и Виена, който авиокомпанията възнамерява да стартира на 3 юли 2020.

Билетите по новата линия, която ще се изпълнява всеки понеделник и петък, са вече в продажба на цени от BGN 38 еднопосочно. През летния сезон Wizz лети от Бургас до Лондон /Лутън/, Варшава, Будапеща и Катовице. На този етап авиокомпанията няма намерение да отваря нова база в Бургас, като запазва базите си в България – в София и Варна.

През 2018 Wizz откри базата си във Варна

През 2018 Wizz откри базата си във Варна

Междувременно превозвачът обяви т-нар.  „нова ера“ на пътувания с висока степен на хигиенизиране и дезинфекция. Те включват въвеждането на редица засилени хигиенни мерки, за да гарантира здравето и безопасността на пътниците и екипажа. Като част от тези нови протоколи по време на целия полет се изисква от кабинния екипаж и пътниците да носят маски за лице, като кабинният екипаж трябва да носи и ръкавици. Следвайки стриктен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ чрез същото антивирусно решение. Дезинфекциращи кърпички се предоставят на всеки пътник при качване на самолета, списанията на борда са премахнати и пътниците са насърчавани да извършват всички покупки на борда чрез безконтактно плащане.

От пътниците се изисква да следват мерките за физическа дистанция, въведени от местните здравни власти, и са насърчавани да правят резервацията си изцяло онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж и допълнителни услуги), за да се сведе до минимум всеки възможен физически контакт на летището.

Свързани теми

Предишна публикация
Virgin Atlantic спира Гетуик и 747, и съкращава 3150 души
Следваща публикация
American Airlines пенсионира 5 типа самолети от флота
208 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Alitalia намалява маршрути и флот

Новият администратор на Alitalia информира синдикатите за планираното намаление на операциите на италианския превозвач. Самолетите…

Jet2 съкращава над 100 пилоти

Британската лоукост авиокомпания Jet2 освобождава пилоти от повечето си бази в страната, след като преговорите…

Новата норма: удобно свит

Ще се превърне ли пътуването със самолет във физическо изпитание със свиване на размерите на…
Меню