Бургас – Виена с Wizz от 3 юли

213 прочитания

Wizz Air обяви нов маршрут между Бургас и Виена, който авиокомпанията възнамерява да стартира на 3 юли 2020.

Билетите по новата линия, която ще се изпълнява всеки понеделник и петък, са вече в продажба на цени от BGN 38 еднопосочно. През летния сезон Wizz лети от Бургас до Лондон /Лутън/, Варшава, Будапеща и Катовице. На този етап авиокомпанията няма намерение да отваря нова база в Бургас, като запазва базите си в България – в София и Варна.

През 2018 Wizz откри базата си във Варна

През 2018 Wizz откри базата си във Варна

Междувременно превозвачът обяви т-нар.  „нова ера“ на пътувания с висока степен на хигиенизиране и дезинфекция. Те включват въвеждането на редица засилени хигиенни мерки, за да гарантира здравето и безопасността на пътниците и екипажа. Като част от тези нови протоколи по време на целия полет се изисква от кабинния екипаж и пътниците да носят маски за лице, като кабинният екипаж трябва да носи и ръкавици. Следвайки стриктен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ чрез същото антивирусно решение. Дезинфекциращи кърпички се предоставят на всеки пътник при качване на самолета, списанията на борда са премахнати и пътниците са насърчавани да извършват всички покупки на борда чрез безконтактно плащане.

От пътниците се изисква да следват мерките за физическа дистанция, въведени от местните здравни власти, и са насърчавани да правят резервацията си изцяло онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж и допълнителни услуги), за да се сведе до минимум всеки възможен физически контакт на летището.

Свързани теми

Предишна публикация
Virgin Atlantic спира Гетуик и 747, и съкращава 3150 души
Следваща публикация
American Airlines пенсионира 5 типа самолети от флота
213 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Меню