American пуска билети до Източна Европа

31 прочитания

American Airlines започва да лети до Африка през 2020 година, връща се в Тел Авив и пуска три полета до Източна Европа.

Според съобщение на авиокомпанията от 4 юни до 8 септември американската авиокомпании ще изпълнява по три полета нон-стоп седмично между Филаделфия и Казабланка, Мароко.

Ако сътрудничеството на American с Royal Air Maroc, която влиза в Oneworld през 2020 година се разшири, възможно да започнат полети и от САЩ до Маракеш, Лагос и Акра.

От 9 септември 2020 American започва да лети до Тел Авив целогодишно в отговор на растящото търсене. Операциите бяха спрени през 2016.

Източна Европа

American добавя и сезонни полети 5 пъти в седмицата от Чикаго ORD до Прага и Краков и 4 седмично до Будапеща между май и октомври 2020г.

„Има силно местно търсене за Източна Европа от Чикаго, затова е важно да осигурим услугата на нашите клиенти, които искат да видят семействата и приятелите си или да изследват нова част от света”, каза вицепрезидентът на American Васу Раджа.

„Чикаго е чудесна възможност да опитаме нещо ново в мрежата, както направихме със сезонните полети до Атина по-рано тази година, от които потребителите се възползват, а ние се разрастваме”.

Полетите ще се изпълняват с Dreamliner 787-800 и са предмет на одобрение от правителството.

Newsroom - American Airlines Increases International Presence, Makes First Entrance Into Africa - American Airlines Group, Inc. - Mozilla Firefox 13.8.2019 г. 073312

Билети за новите полети се пускат от 12 август за всички дестинации, с изключение на Тел Авив, за където ще се продават от октомври.

Снимка: American Airlines.

 

Свързани теми

Предишна публикация
Norwegian спира презокеански полети заради МАХ
Следваща публикация
Eurowings полита към Америка
31 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Да докажеш, че си бил на борда

Френски съд обяви онлайн чекирането за недостатъчно доказателство за присъствие на борда на самолета. Решението…

Airbus съкращава 15000 души

Една трета от планираните съкращения са във Франция, съобщи АФП. Европейският производител се готви да…
Меню