American пуска билети до Източна Европа

31 прочитания

American Airlines започва да лети до Африка през 2020 година, връща се в Тел Авив и пуска три полета до Източна Европа.

Според съобщение на авиокомпанията от 4 юни до 8 септември американската авиокомпании ще изпълнява по три полета нон-стоп седмично между Филаделфия и Казабланка, Мароко.

Ако сътрудничеството на American с Royal Air Maroc, която влиза в Oneworld през 2020 година се разшири, възможно да започнат полети и от САЩ до Маракеш, Лагос и Акра.

От 9 септември 2020 American започва да лети до Тел Авив целогодишно в отговор на растящото търсене. Операциите бяха спрени през 2016.

Източна Европа

American добавя и сезонни полети 5 пъти в седмицата от Чикаго ORD до Прага и Краков и 4 седмично до Будапеща между май и октомври 2020г.

„Има силно местно търсене за Източна Европа от Чикаго, затова е важно да осигурим услугата на нашите клиенти, които искат да видят семействата и приятелите си или да изследват нова част от света”, каза вицепрезидентът на American Васу Раджа.

„Чикаго е чудесна възможност да опитаме нещо ново в мрежата, както направихме със сезонните полети до Атина по-рано тази година, от които потребителите се възползват, а ние се разрастваме”.

Полетите ще се изпълняват с Dreamliner 787-800 и са предмет на одобрение от правителството.

Newsroom - American Airlines Increases International Presence, Makes First Entrance Into Africa - American Airlines Group, Inc. - Mozilla Firefox 13.8.2019 г. 073312

Билети за новите полети се пускат от 12 август за всички дестинации, с изключение на Тел Авив, за където ще се продават от октомври.

Снимка: American Airlines.

 

Свързани теми

Предишна публикация
Norwegian спира презокеански полети заради МАХ
Следваща публикация
Eurowings полита към Америка
31 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Sunexpress поръча 10 Boeing 737 МАХ

Турско-германската авиокомпания Sunexpress, в която участват Turkich Airlines и Lufthansa поръча 10 самолета Boeing 737…
Меню