Wizz без такси за ръчен багаж от 29 октомври

228 прочитания

Wizzair премахва таксите за всички видове ръчен багаж от 29 октомври 2017. Според новата политика, пътниците ще имат право да носят на борда един ръчен багаж с размери 55 x 40 x 23см. Този багаж се включва в цената на билета. Според WIZZ това представлява 50% увеличение на размера в сравнение с предишната големина разрешен безплатен багаж. Клиентите пътуващи на 29-ти октомври 2017 и след тази дата, които вече имат закупен ръчен багаж директно през каналите на WIZZ ще получат 120% от платената сума, като кредит по техния WIZZ профил. Дотук звучи добре.

Това ще е новата безплатна норма за багаж на борда на WIZZ. До 10кг.

Това ще е новата безплатна норма за багаж на борда на WIZZ. До 10кг.

Превозвачът променя и услугата WIZZ Priority, като считано от 19 юни тя ще включва качване с предимство на борда /както досега/, една допълнителна малка чанта в кабината с максимални размери 40 x 30 x 18cm. От 29 октомври, авиокомпанията гарантира, че ръчният багаж ще бъде разположен в кабината независимо от условията, при които е закупен билетът.

Wizz Air infographic

WIZZ вече има флот от 84 самолета Airbus A320 и A321, лети по 500 маршрута от 28 бази, които свързват 142 дестинации в 43 държави. До края на месеца се очаква откриването на нова база на компанията и във Варна.

WZZ-onboard-02

Свързани теми

Предишна публикация
Air France все пак ще създава low-cost превозвач
Следваща публикация
Bulatsa обяви рекорден брой обслужени полети в Бургас
228 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Къде са бъдещите MRO кадри в САЩ?

Къде американските компании могат да намерят бъдещите механици и техници за поддръжка и ремонт на самолетите?…
Меню