Qatar подарява 100 000 билета на медици от първа линия

9 прочитания
Qatar Airways обяви на своя уебсайт, че ще подари 100 000 билета на всички медици от първа линия по света.

„Вашите огромни усилия и невероятна всеотдайност ни дадоха сила и надежда в тези трудни и несигурни времена,“ пише авиокомпанията. „Като признание за Вашата изключителна работа и всеотдайност, бихме искали да Ви подарим 100,000 безплатни билета за полетите на Qatar Airways.“

Предложението към медиците включва до два безплатни двупосочни билета икономична класа за медик и придружител, за една заслужена почивка до избрана дестинация от глобалната мрежа на авиокомпанията, както и намаление 35% за магазините на Qatar Duty Free на Летище Хамад в Доха.

За да се възползват от офертата, медиците трябва да попълнят формуляр-заявка на официалния уебсайт на авиокомпанията, в което да посочат професионални данни за себе си и болничното заведение, в което работят. Авиокомпанията си запазва правото да провери изпратените данни и да поиска допълнителна информация, удостоверяваща професионалната квалификация и месторабота на кандидатите.

Катар лети до 172 дестинации на 5 континента, а полетите между София и Доха ще бъдат възстановени най-рано през юли 2020.

Свързани теми

Предишна публикация
Delta пенсионира всички Боинг 777
Следваща публикация
Avianca фалира
9 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Отпада правилото за слотовете

Европейският съвет одобри план за прекратяване на правилата, които принуждават авиокомпаниите да продължат да летят…

Sunexpress поръча 10 Boeing 737 МАХ

Турско-германската авиокомпания Sunexpress, в която участват Turkich Airlines и Lufthansa поръча 10 самолета Boeing 737…
Меню