Qatar подарява 100 000 билета на медици от първа линия

7 прочитания
Qatar Airways обяви на своя уебсайт, че ще подари 100 000 билета на всички медици от първа линия по света.

„Вашите огромни усилия и невероятна всеотдайност ни дадоха сила и надежда в тези трудни и несигурни времена,“ пише авиокомпанията. „Като признание за Вашата изключителна работа и всеотдайност, бихме искали да Ви подарим 100,000 безплатни билета за полетите на Qatar Airways.“

Предложението към медиците включва до два безплатни двупосочни билета икономична класа за медик и придружител, за една заслужена почивка до избрана дестинация от глобалната мрежа на авиокомпанията, както и намаление 35% за магазините на Qatar Duty Free на Летище Хамад в Доха.

За да се възползват от офертата, медиците трябва да попълнят формуляр-заявка на официалния уебсайт на авиокомпанията, в което да посочат професионални данни за себе си и болничното заведение, в което работят. Авиокомпанията си запазва правото да провери изпратените данни и да поиска допълнителна информация, удостоверяваща професионалната квалификация и месторабота на кандидатите.

Катар лети до 172 дестинации на 5 континента, а полетите между София и Доха ще бъдат възстановени най-рано през юли 2020.

Свързани теми

Предишна публикация
Delta пенсионира всички Боинг 777
Следваща публикация
Avianca фалира
7 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Air Baltic поръча 60 CS300

Латвийската авиокомпания airBaltic и Bombardier Commercial Aircraft обявиха твърда поръчка за 30 CS300 с опции…

Lufthansa приземява 150 самолета

Германската авиокомпания Lufthansa обяви, че спира 150 от общо 770 самолета в групата, заради „извънредни…
Меню