Air Serbia ще продава сватбарски услуги

17 прочитания

Air Serbia добавя към портфолиото си нови допълнителни услуги, с които се надява да стимулира приходите и печелбата си. Инициативата се казва „Празничен пакет“, в рамките на който авиокомпанията ще организира цветя, торти, шампанско и други подобни глезотии за специалните поводи на свои пътници, като рождени дни, годежи, първи полети или годишнини.

Да живее Балканският дух!

Съответната услуга трябва да бъде заявена поне 48 часа преди полета, като цените започват от 7.5 евро!!! Решението е било взето, след като в авиокомпанията през последните години са постъпили многобройни запитвания от пътници, искащи да изненадат свои любими хора на борда на специална за тях дата. И тъй като „фокусът на Air Serbia е винаги върху клиентите и изпълнението на желанията и очакванията им,“ мениджмънтът се решава на подобна стъпка. Маркетинг менидъжърът на авиокомпанията Йелена Язич казва, че се надява новите услуги да се превърнат в ключов елемент от оферираните услуги и запомняща се част от пътническото преживяване на борда.

Air Serbia вече предлага голямо разнообразие от други платени допълнителни услуги, като предварително запазване на места, маркиране на приоритетен багаж, допълнителен чекиран багаж, бърза лента за паспортен контрол, посрещане на летище и асистенция при пътуване на домашни любимци.

снимка: Air Serbia

Свързани теми

Предишна публикация
Къде са бъдещите MRO кадри в САЩ?
Следваща публикация
IATA: Икономическата несигурност расте
17 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Меню