Ryanair признава синдикати, иска да е Amazon на пътуванията

8 прочитания

Ryanair иска официално да признае синдиката Verdi, който представлява кабинния състав в Германия. „Първа стъпка към колективното договаряне”, обяви Verdi в Twitter. „Има належаща нужда от реформа в условията на труд за кабинния състав в Ryanair в Германия”.

Ryanair преговаря за формализиране на признаването на синдикатите в няколко европейски страни след решението си от декември да започне да зачита профсъюзите за пръв път в 32-годишната си история.

Следващата среща с представителите на Verdi е насрочена за май.

Amazon на пътуванията

Най-голямата авиокомпания в Европа по брой превозени пътници и най-печелившата, Ryanair, обяви, че само ниските тарифи и разходи не са достатъчни, за да запази първото място в силно конкурентната индустрия.

Ryanair иска да стане „Amazon на пътуванията”. Това включва развитие на потребителската й база от 130 милиона клиенти, повечето от които купуват директно от сайта на авиокомпанията и мобилното приложение, с цел предлагане на повече услуги, свързани с туризма. От 2014 лоукост авиокомпанията развива дигиталната си стратегия.

На срещата на CAPA в Дъблин през май 2018 Кени Джейкъбс, маркетинг директорът на Ryanair и Боби Хийли, главният технологичен директор на CarTrawler ще представят идеята си „Special Vision 203 – как изглежда туристическата дигитална екосистема – възможностите, които дава”.

Визията включва 4 стълба: полети, настаняване, трансфери и занимания.

От 2016 Ryanair пусна Ryanair Rooms, услуга за настаняване на сайта си и наскоро добави нови възможности за търсене на хотели.

Свързани теми

Предишна публикация
Летищата лежат на златна мина от данни
Следваща публикация
Още нови възможности да летим през океана
8 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Меню