Ryanair признава синдикати, иска да е Amazon на пътуванията

9 прочитания

Ryanair иска официално да признае синдиката Verdi, който представлява кабинния състав в Германия. „Първа стъпка към колективното договаряне”, обяви Verdi в Twitter. „Има належаща нужда от реформа в условията на труд за кабинния състав в Ryanair в Германия”.

Ryanair преговаря за формализиране на признаването на синдикатите в няколко европейски страни след решението си от декември да започне да зачита профсъюзите за пръв път в 32-годишната си история.

Следващата среща с представителите на Verdi е насрочена за май.

Amazon на пътуванията

Най-голямата авиокомпания в Европа по брой превозени пътници и най-печелившата, Ryanair, обяви, че само ниските тарифи и разходи не са достатъчни, за да запази първото място в силно конкурентната индустрия.

Ryanair иска да стане „Amazon на пътуванията”. Това включва развитие на потребителската й база от 130 милиона клиенти, повечето от които купуват директно от сайта на авиокомпанията и мобилното приложение, с цел предлагане на повече услуги, свързани с туризма. От 2014 лоукост авиокомпанията развива дигиталната си стратегия.

На срещата на CAPA в Дъблин през май 2018 Кени Джейкъбс, маркетинг директорът на Ryanair и Боби Хийли, главният технологичен директор на CarTrawler ще представят идеята си „Special Vision 203 – как изглежда туристическата дигитална екосистема – възможностите, които дава”.

Визията включва 4 стълба: полети, настаняване, трансфери и занимания.

От 2016 Ryanair пусна Ryanair Rooms, услуга за настаняване на сайта си и наскоро добави нови възможности за търсене на хотели.

Свързани теми

Предишна публикация
Летищата лежат на златна мина от данни
Следваща публикация
Още нови възможности да летим през океана
9 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Сглобиха последния Airbus A380

Европейският самолетостроителен консорциум приключи сглобяването на фюзелажа на последния Airbus A380 от серийното производство на…

FlyDubai разширява европейската мрежа

Близкоизточната авиокомпания добавя Катания, Малта, Неапол и Залцбург в мрежата си от май 2021г. Дубай-Катания-Малта-Дубай…
Меню