ВИДЕО: Над София в кабината на МиГ-29

В пилотската кабина на МиГ-29 от състава на българските ВВС във формация по време на тренировките за парада на 6 май 2019

Парадирането с оскъдната ни военна техника вече се превръща в традиция за 6 май – Денят на храбрността и Празник на българската армия. Въпреки че в миналото има години, в които парадът на военна техника е умишлено пропускан, за сметка само на строевете от различните видове въоръжени сили.

Независимо от плачевното състояние на българската армия обаче, парадите повдигат, поне временно, духа на военнослужещите и на патриотично настроената част от населението. Искрено се надяваме и българските военнослужещи час по скоро да разполагат с надеждната и модерна техника, която наистина заслужават, както и с достатъчно средства за качествената, ефективна и редовна експлоатация и добрата натренираност и подготовка.

Най-атрактивната част от всеки парад си остават демонстрациите на техниката, а от нея най-много погледи са винаги насочени към небето. И 2019 няма да е по-различна, стига времето да предостави благоприятни метеорологични условия.

Дори и да няма такива обаче, вече имаме изключително атрактивни кадри от кабината на един от трите изстребителя МиГ-29, участващи в парада във формация, по време на тренировъчните полети над София на 2 май 2019. Насладете им се…

видео: Български Военновъздуши Сили

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.