Промо оферта на Turkish до Истанбул

Turkish Airlines отново направиха промоционална оферта за полетите София – Истанбул на крайна цена от € 99. Новата оферта е валидна за закупуване до 22 ноември 2020 и резервации до 12 май 2021.

Към момента през Истанбул може да се лети до около 190 дестинации по света на борда на Turkish, като преди пандемията авиокомпанията беше превозвачът с най-голяма мрежа от дестинации в света – над 330. За да планират спокойно следващите си пътувания, пътниците могат да открият повече и подробна информация за регулациите, свързани с пандемията, в различните държави с помощта на интерактивната карта на Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA).

Turkish предоставя безплатни комплекти за лична хигиена на борда, но пътуването с маски остава задължително през целия полет

Turkish предприема всички необходими мерки за дезинфекция на самолетите си и ограничаване на възможностите за предаване на вируси на борда. Предоставят се и безплатни комплекти с продукти за лична хигиена. Носенето на маски на борда остава задължително през целия полет. Още за мерките прочетете на официалния уебсайт.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

x Close

Последвайте ни във Facebook