Norwegian с безплатен интернет на борда през океана

12 прочитания

Анализаторите не познаха!
Вече е 2019 и Norwegian не само не фалира, а се превърна в първата авиокомпания, която ще предлага напълно безплатен WiFi интернет на борда на презокеанските си полети.

Компанията наистина изпитва сериозни финансови затруднения по обслужване на дълговете си, но това съвсем не означава, че е зарязала качественото обслужване на пътниците си. Въпреки, че е в разгара на мащабен план за съкратяване на разходите, нискобюджетния превозвач продължава да прави огромни инвестиции в продукта и част от тази стратегия е безплатния интернет достъп на полетите й през Атлантика.

В разрез с общоприетите практики на нискоразходните авиокомпании Norwegian предлага интернет услугата си на борда на континенталните си полети с Боинг 737 от няколко години, независимо от агонизиращо бавната му скорост.

Сега обаче, първият Dreamliner 787 на компанията е оборудван със супербързите клетки на Collins Aerospace, които ще осигуряват многократно по-високоскоростен интернет първоначално на полетите между London Gatwick и Ню Йорк и Буенос Айрес.

Norwegian очаква 50% от флота й за дълги разстояния, включително новите тяснофюзелажни Боинг 737МАХ да получат свързост до средата на 2020.

Norwegian добавя, че над 3000 пътници вече са тествали услугата по време на празничния период и обратната връзка е била „изключително позитивна“.

снимка: Norwegian Air Shuttle

Свързани теми

Предишна публикация
Airbus започна строеж на завод за А220 в САЩ
Следваща публикация
Air France поглъща Joon
12 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Пътниците искат биометрика

Повечето пътници са готови да използват един биометричен документ при пътуване. Личните данни ще бъдат…

LOT търси пилоти

Полската авиокомпания LOT обяви свободни места за втори пилоти на 787 Dreamliner, командири на Boeing…
Меню