Norwegian с безплатен интернет на борда през океана

9 прочитания

Анализаторите не познаха!
Вече е 2019 и Norwegian не само не фалира, а се превърна в първата авиокомпания, която ще предлага напълно безплатен WiFi интернет на борда на презокеанските си полети.

Компанията наистина изпитва сериозни финансови затруднения по обслужване на дълговете си, но това съвсем не означава, че е зарязала качественото обслужване на пътниците си. Въпреки, че е в разгара на мащабен план за съкратяване на разходите, нискобюджетния превозвач продължава да прави огромни инвестиции в продукта и част от тази стратегия е безплатния интернет достъп на полетите й през Атлантика.

В разрез с общоприетите практики на нискоразходните авиокомпании Norwegian предлага интернет услугата си на борда на континенталните си полети с Боинг 737 от няколко години, независимо от агонизиращо бавната му скорост.

Сега обаче, първият Dreamliner 787 на компанията е оборудван със супербързите клетки на Collins Aerospace, които ще осигуряват многократно по-високоскоростен интернет първоначално на полетите между London Gatwick и Ню Йорк и Буенос Айрес.

Norwegian очаква 50% от флота й за дълги разстояния, включително новите тяснофюзелажни Боинг 737МАХ да получат свързост до средата на 2020.

Norwegian добавя, че над 3000 пътници вече са тествали услугата по време на празничния период и обратната връзка е била „изключително позитивна“.

снимка: Norwegian Air Shuttle

Свързани теми

Предишна публикация
Летище Ла Гуардия в Ню Йорк затваря заради Тръмп
Следваща публикация
Air France поглъща Joon
9 прочитания

Най-четеното през седмицата

Прочетете още

Airbus залага на Китай за R&D

Airbus избра южния китайски град Шънджън, провинция Гуандонг за своя център за иновации в Китай.…

Airbus събра 22 стартъпа в BizLab

Петата акселераторна програма на Airbus дава платформа за развитие на нови технологии и начини на…
Меню