easyJet разширява услугата си за трансферни полети

easyjet-edinburgh

Singapore Airlines и нискоразходната й дъщерна компания Scoot се присъединяват към услугата „Worldwide by easyJet“, която осигурява възможност за директна резервация на трансферни полети между линиите на easyJet и интерконтинентални превозвачи от избрани летища.

scoot-singapore

Услугата, която стартира официално до няколко месеца, ще свързва пътниците на easyJet с полетите на Singapore Airlines от летище Малпенса в Милано, а с полетите на Scoot от летище Тегел в Берлин.

Scoot оперира с флот съставен изцяло от Boeing 787 Dreamliner

Scoot оперира с флот съставен изцяло от Boeing 787 Dreamliner

Целта на „Worldwide by easyJet“ е да репликира модела на традиционните интерлайн и кодшеър споразумения между различни авиокомпании посредством дигитална онлайн платформа за самостоятелен избор на трансферни полети.

По думите на главния изпълнителен директор на easyJet, платформата се е разширила многократно от стартирането й преди 12 месеца. В следващата половин година над половината полети на нискоразходната авиокомпания и около 53 милиона пътници ще могат да се възползват от услугата и да резервират директно трансферни полети с други превозвачи или с полетите на easyJet през онлайн портала на превозвача.

снимки: easyJet и Singapore Airlines

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.